Selectati editia dorita

Cum justifica subalternii lui Vlasov arestarea "sefului": Nu stiam ca ia spaga, dar stiam ca merge in cazinou

24 Mar 2014

Vicepresedintii Camerei de Comert si Industrie a Romaniei au declarat vineri ca nu stiau ca presedintele Mihail Vlasov ia mita, dar stiau ca acesta merge la cazinou si nu si-au pus problema ca nu ar avea bani, dat fiind ca Vlasov are o casa de avocatura si alte afaceri.

"Nu stiam ca ia spaga, dar stiam ca merge in cazinou. Era ilogic sa-l intrebi pe Vlasov din ce traieste. Are o casa de avocatura, are case la Iasi din care primeste chirie, bonificatie de la Camera de Comert de 6.000-7.000 de lei pe luna", a declarat, intr-o conferinta de presa Ion Mocanu, unul dintre vicepresedintii Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).

Reprezentantii CCIR au precizat ca pornesc de la prezumtia de nevinovatie in cazul Vlasov, precizand ca nu sunt nici multumiti, nici nemultumiti de activitatea acestuia. "Plec de la prezumtia de nevinovatie, nu stiu care este speta, din cate am inteles din dicutiile cu angajatii dosarul respectiv este in faza probatorie, de colectare de probe", a declarat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie Constanta si vicepresedinte CCIR, care asigura interimatul la


conducerea institutiei, conform Mediafax.
Colegiul de conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) l-a suspendat din functia de presedinte pe Mihail Vlasov, arestat preveniv, interimatul fiind asigurat de Mihai Daraban, vicepresedinte CCIR. Daraban va asigura interimarul pana pe 27 martie, cand va avea loc Adunarea Generala a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.

Sursa: wall-street.ro
Cuvinte cheie: mita, Camera de Comert, Mihail Vlasov, cazinou

Alte stiri asemanatoare