Selectati editia dorita

Idei de design pentru un stil nonconformist: tapet abstract

22 Mar 2018

Simplu de realizat și cu efect garantat. Așa poate fi descris, pe scurt, produsul fototapet . Elementele de design clasice, strălucitoare și vii, sunt depășite.

Poți folosi tapet abstract  pentru amenajare  club, săli de așteptare, birou, hol sau camere de zi. Atunci când alegi să personalizezi o cameră cu fototapet  cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate

Cu tapet abstract adaugi pereților un aer modern și nonconformist. Grunge touches se caracterizează printr-un stil neregulat, cu elemente urbane „graffiti-like”. Îmbină imagini clasice cu texturi „murdare”, care dau design-ului final un aer retro și modern în același timp.

Tapet abstract Grunge touches

Elementele de design clasice, strălucitoare și vii, sunt depășite. Și cum moda retro redevine trendy, tapet abstract câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Designerii tind să creeze modele cât mai apropiate de realitate, astfel că tapetul din gama Grunge touches devine un must-have.

Atunci când te hotărăști să personalizezi un perete cu fototapet, beneficiezi de două avantaje majore. Pe de o parte, poți alege orice imagine îți dorești din galeria pe care ți-o punem la dispoziție. Sau poți veni tu cu propria imagine. Tot ce trebuie să faci e să ne-o trimiți scară 1:1. Și, pe de altă parte, îl poți comanda la orice dimensiune.

Fie că vrei să îmbraci pereții unei locuințe, ai unui birou sau ai unei hale de producție, practic nu există limite pentru comanda ta de fototapet. De la detalii grunge în colțul unei camere de zi, până la personalizarea unui perete întreg. Orice dimensiune de tapet abstract este realizabilă, la cel mai bun raport calitate-preț.

Se poate întâmpla ca dimensiunile alese de tine pentru personalizarea de fototapet să fie foarte mari. Asta va face produsul dificil de manevrat și de lipit. Tocmai de aceea, îți venim în întâmpinare și printăm tapetul în fâșii mai mici.

Sursa:
Cuvinte cheie: design, tapet, amenajari

Alte stiri asemanatoare