Selectati editia dorita

Loteria bonurilor: Peste 670 de tranzacţii cu carduri Visa în valoare de 135 de lei în data de 23 mai

30 Jun 2015

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat la 23 mai peste 670 de tranzacţii cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsă între 135 şi 135,99 lei, şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, a anunţat Visa.

Pentru a revendica premiile, bonul fiscal câştigător trebuie depus în original, în 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărţi în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită şi îndeplinesc condiţiile Loteriei bonurilor fiscale.

Dacă la sfârşitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare vor fi mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea celor 100 de câştigători.
 "Credem că noul mecanism al Loteriei bonurilor fiscale stabilit de Ministerul Finanţelor va motiva mai puternic populaţia să ceară bonul fiscal, deoarece fiecare premiu este în valoare de cel puţin 10.000 lei, ceea ce reprezintă o sumă consistentă pentru majoritatea românilor. În timp ce la prima extragere au fost peste 2.000 de tranzacţii cu carduri Visa potenţial câştigătoare, în valoare de 6 lei, de data aceasta avem 677 de plăţi cu cardul Visa, cu valori cuprinse între 135 şi 135,99 de lei, care se pot califica pentru următoarea etapă a Loteriei bonurilor", a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie, pentru bonurile emise în perioada 29 martie - 31 mai, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar.

Pentru prima loterie a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar la polul opus s-au situat judeţele Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, câştigul fiind de 54,9 lei dacă toate bonurile ar fi validate.

Sursa: www.mediafax.ro
Cuvinte cheie: loteria bonurilor fiscale, visa, carduri, plati, potentiali castigatori

Alte stiri asemanatoare