Selectati editia dorita

Premiera in Romania: Vom avea o televiziune medicala

27 Apr 2017

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat, joi, licenţa audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice S.C. Medika Broadcasting Channel SRL Buzău pentru Medika TV din Bucureşti, un canal cu format tematic medical.

Televiziunea va emite de la începutul acestei toamne, are un program de 24 de ore, cu reluări în zilele de luni - vineri 9 ore, iar sâmbătă - duminică circa 19 ore pe zi. 

Medika TV va difuza 51,78% producţie proprie, constând în emisiuni în direct, ştiri, reportaje, anchete, care vor fi realizate de echipa proprie şi colaboratori permanenţi ai postului tv. Restul programelor provin de la alţi producători, în structura serviciului de programe emisiunile de informare urmând să deţină 37%. În grilă nu sunt prevăzute programe educative sau culturale.

"Medika Turism", "Spitalul orăşenesc", "Doctorii", "Tehnici şi tehnologii", "Sănătatea SOS", "Interviurile Medika" sunt doar câteva din emisiunile cu difuzare zilnică sau săptămânală care, alături de "Medika News", jurnalul de ştiri al canalului, şi de o serie de filme documentare, vor alcătui oferta noului post cu acoperire naţională.

Sursa: capital.ro
Cuvinte cheie: medika tv, capital, tv, televiziune, spital, medic

Alte stiri asemanatoare