Selectati editia dorita

Banca Romaneasca permite constituirea de depozite bancare si prin Internet Banking

19 Oct 2012

Clientii bancii au posibilitatea sa constitue depozite bancare si prin intermediul aplicatiei de internet banking, incepand cu data de 12 octombrie. Prin noua facilitate, clientii bancii nu trebuie sa se mai deplaseze la banca pentru a constitui depozite la termen. Toate depozitele in lei sau in valuta pot sa fie constituite prin internet banking, cu exceptia depozitelor cu dobanda progresiva.


Pentru orice produs de economisie, Banca Romaneasca are un comision de retragere numerar la scadenta pentru depozitele cu maturitate mai mare de peste 30 de zile, de zero lei, valabil si pentru comisionul de retragere numerar la dobanda primita in avans.


Banca a renuntat sa mai ofere dupa aceasta miscare dobanzi mai mari la depozitele constituite prin internet banking. In plus dobanda la unele depozite in lei si euro a fost redusa usor. Pentru economiile in lei ale populatiei Banca Romaneasca ofera dobanzi cuprinse intre 6 procente si 6.7 procente, in timp ce la euro acestea se situeaza intre 2.75% si 4.88%, fiind una dintre putinele banci care mai au dobanzi mai mari de 4 procente la euro.

Sursa: moneycenter
Cuvinte cheie: cluj, banca romaneasca, internet banking, depozite

Alte stiri asemanatoare