Selectati editia dorita

BCR ofera credite antreprenorilor fara garantii materiale

10 Sep 2013

Banca Comerciala Romana (BCR) a decis sa imbunatateasca oferta de creditare destinata antreprenorilor, care nu dispun de garantii materiale suficiente in vederea contractarii unui credit, cu o perioada maxima de rambursare de 36 luni.

Astfel, creditul va fi garantat in proportie de maxim 80% de catre FNGCIMM, pentru o perioada maxima de rambursare de 36 luni si o valoare maxima de 300.000 lei. Pentru aceste tipuri de credite, clientul nu trebuie sa prezinte alte garantii, in afara celor care fac parte din structura produsului (garantie FNGCIMM si depozit colateral).

"Initiativa raspunde nevoii clientilor care au afaceri bine gestionate si cu potential de crestere, dar care nu dispun de garantii suficiente in vederea contractarii unui credit, pentru finantarea acestei cresteri. In contextul general al unei cresteri economice lente, dar sustenabila, sprijinirea in acest mod a celui mai dinamic segment de clientela, cel al micilor companii, reprezinta solutia castigatoare pentru toate partile implicate", a declarat Sorin Mititelu director executiv, directia managementul segmentelor retail, BCR.

Sursa: wall-street.ro
Cuvinte cheie: credite, antreprenori, BCR, Sorin Mititelu

Alte stiri asemanatoare