Selectati editia dorita

„Campioni în Business” ajunge la Cluj-Napoca, unde va premia cei mai dinamici antreprenori din regiunea Transilvania

29 Oct 2015

Cei mai de succes antreprenori din Transilvania se reunesc joi, 29 octombrie, la Hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca, pentru a afla cine sunt Campionii în Business din regiune în anul 2015.


- Conferințele „Campioni în Business" din 2015 au debutat la Iași, pe 22 octombrie, și continuă la Cluj-Napoca, pe 29 octombrie, și la București, pe 11 noiembrie.

- Cel mai mare ritm de creştere a cifrei de afaceri în 2014 s-a înregistrat în Transilvania (9,8%).

- Primele 2.800 de companii antreprenoriale din Romania au înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 237 de miliarde de lei.


Proiectul „Campioni în Business" include trei conferințe care au loc, anual, în regiunile Moldova, Transilvania și în Muntenia: evenimentul de debut a avut la Iași, pe 22 octombrie, și continuă cu evenimentul de la Cluj-Napoca, din 29 noiembrie, și cu cel de la București, din 11 noiembrie.

Companiile cu cele mai bune rezultate înregistrate în anul 2014 vor fi premiate de organizatorii evenimentului, Enterprise Investors, BCR, PwC România şi Asociația Triple Helix Romania. Premiile sunt acordate în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajaţi și sunt luate în calcul și transparența operațiunilor, spiritul inovator, implicarea în comunitățile locale și valoarea adăugată mediului de business din România.

Sursa: monitorul de cluj
Cuvinte cheie: campioni in business, cluj

Alte stiri asemanatoare