Selectati editia dorita

Credite de 25.000 de euro de la stat pentru fermele de familie

 

Credite de 25.000 de euro de la stat pentru fermele de familie
Galerie imagini (1 imagine)
Familiile care intentioneaza sa investeasca intr-o ferma destinata autoconsumului ar putea lua de la stat credite de pana la 25.000 de euro.

 

Ministerul Agriculturii are in plan constituirea unui Fond pentru acordarea de microcredite familiilor care vor sa investeasca intr-o ferma agricola destinata autoconsumului, se arata intr-un proiect de act normativ suspus dezbaterii publice. Astfel, persoanele fizice inregistrate in Registrul exploatatiilor agricole in calitate de producatori agricoli, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderi familiale vor putea accesa pana la 15.000 de euro pentru a investi intr-o ferma de familie (exploatatie agricola in care activitatile sunt realizate in principal de catre membrii familiei, care produce pentru consumul propriu, iar, dupa caz, surplusul este
comercializat). Se vor da bani pentru acele proiecte neeligibile pentru Programul National pentru Dezvoltare Rurala, sau obiective de investitii situate sub nivelul minim de finantare din PNDR.

 

Sursa: Economica

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Volksbank a programat pentru conversie 80% dintre clienţii cu credite în franci

  Volksbank a programat pentru conversie 80% dintre clienţii cu credite în franci

  27-05-2015

  Volksbank a programat peste 80% dintre clienţii cu credite în franci elveţieni pentru prezentarea ofertei de conversie a creditelor din CHF în lei sau euro, primele contracte fiind deja semnate.

 • Excedent bugetar, investiţii pe minus

  Excedent bugetar, investiţii pe minus

  27-05-2015

   Excedentul bugetului general consolidat a ajuns în aprilie la 6 miliarde de lei (0,85% din PIB), adică mai mult decât golul bugetar care ar rezulta din reducerea TVA la alimente de la 24% la 9%, estimat de guvern la 5 miliarde de lei anual.

 • Care sunt băncile care oferă cele mai ieftine credite de nevoie personale

  Care sunt băncile care oferă cele mai ieftine credite de nevoie personale

  26-05-2015

  După ce Banca Națională a tăiat în mod repetat dobânzile-cheie, câteva bănci au început să ofere împrumuturi de consum în moneda naţională cu dobânzi anuale efective (DAE) mai mici de 10% pe an. Condiția este ca solicitantul să îşi încasează salariul într-un cont curent deschis la banca de la care se solicită împrumutul. Adevărul a realizat un top al celor mai ieftine credite de nevoi personale în lei, simulând un împrumut de 22.250 de lei (echivalentul a 5.000 de euro), contractat pe o perioadă de cinci ani, şi a folosit în acest sens calculatorul portalului financiar Conso.ro.

 • Euro se pregătește să urce la 4,47 lei

  Euro se pregătește să urce la 4,47 lei

  25-05-2015

  Raportul euro/leu a stagnat, în perioada analizată, în apropierea pragului de 4,45 lei, care a fost depășit vineri, când cotațiile au urcat până la 4,46 lei.

 • Participanţii la fondurile de pensii obligatorii au câştigat în conturi 1 miliard euro în 7 ani

  Participanţii la fondurile de pensii obligatorii au câştigat în conturi 1 miliard euro în 7 ani

  25-05-2015

  Fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) au obţinut în şapte ani de la lansare un câştig net de 4,48 miliarde lei (circa 1 miliard euro) pentru cei peste 6,3 milioane de români care contribuie în sistem, reprezentând un randament mediu anualizat de 10,93%, potrivit datelor APAPR.

 • De ce băncile nu mai vor banii românilor

  De ce băncile nu mai vor banii românilor

  25-05-2015

  Bancherii au dus zilnic la Banca Naţională 1,8 miliarde de lei, în luna aprilie, la o dobândă de 0,25% pe an. Suma este de 14 ori mai mare comparativ cu aprilie 2014 când au depus numai 128 de milioane de lei, zilnic, dar la un randament de 0,5% pe an.

 • Astăzi este termenul limită pentru depunerea declaraţiilor privind veniturile

  Astăzi este termenul limită pentru depunerea declaraţiilor privind veniturile

  25-05-2015

  Luni 25 mai 2015 este termenul limită pentru depunerea declaraţiilor privind veniturile realizate în România, în străinătate, precum şi privind veniturile din activităţi agricole impuse pe bază de norme de venit, respectiv declaraţiile 200, 201, 221, precum şi a formularului 230 (Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor).

 • Curtea de Conturi: Băncile deţin o poziţie privilegiată pe piaţă

  Curtea de Conturi: Băncile deţin o poziţie privilegiată pe piaţă

  25-05-2015

  Curtea de Conturi a României susţine că băncile de pe plan local deţin o poziţie privilegiată pe piaţă întrucât, împru­mutându-se cu precădere din piaţa internă, Ministerul Finanţelor a asigurat sectorului bancar privat un venit sigur şi plasamente în active fără risc.

 • După falimentul personal, o nouă lege sperie băncile: "ia casa şi salut!"

  După falimentul personal, o nouă lege sperie băncile: "ia casa şi salut!"

  22-05-2015

  Un nou proiect de lege sperie băncile şi vine în ajutorul daornicilor. Un grup de 156 parlamentari au iniţiat un proiect de lege care prevede ca o persoană fizică care nu-şi mai poate achita ratele la credit să aibă posibilitatea de a transfera bunul ipotecat în favoarea băncii.

 • Ion Ţiriac, lovit în plin de criza financiară. Dezvăluirea omului de afaceri

  Ion Ţiriac, lovit în plin de criza financiară. Dezvăluirea omului de afaceri

  22-05-2015

  Considerat cel mai bogat roman aflat in libertate, Ion Tiriac a dezvaluit ca a fost afectat de criza financiara destul de puternic.

 • Cât te costă să îţi declari falimentul personal

  Cât te costă să îţi declari falimentul personal

  22-05-2015

  Legea falimentului personal a fost adoptată, însă conţine o serie de neclarităţi şi lacune. Una dintre ele: cine îl plăteşte pe administratorul judiciar?

 • Datoria ta la bănci a crescut cu 600 de euro fără să îţi spună nimeni

  Datoria ta la bănci a crescut cu 600 de euro fără să îţi spună nimeni

  22-05-2015

  Fiecare român e mai dator cu 600 de euro decât în urmă cu doi ani.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: