Selectati editia dorita

Grupul Financiar Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici

21 Feb 2017

Grupul Financiar Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici. Acest start-up completeaza rolul BT de sustinere a antreprenorilor din Romania, iar segmentarea clientilor companii la Banca Transilvania este acum urmatoarea: micro, IMM, clienti corporativi si mari clienti corporativi.

  • Prin BT Mic sunt acordate finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare: societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi/asociatii familiale, intreprinderi individuale, liber profesionisti, persoane care desfasoara activitati economice.
  • Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica. Creditele pot avea ca destinatie sustinerea si dezvoltarea activitatii de zi cu zi, achizitionarea de marfa, plata furnizorilor, investitii in puncte de lucru si/sau deschiderea unora noi, achizitia de masini/utilaje etc. 
  • Prin BT Mic, abordarea clientilor este individuala, personalizata, avand ca obiectiv intelegerea fiecarei afaceri si agreerea unei structuri de finantare care sa asigure dezvoltarea acesteia intr-un mod sustenabil. Clientii beneficiaza de flexibilitate in ceea ce priveste garantiile solicitate si de sume de pana la 120.000 de lei.
  • Perioada de acordare a creditelor este de pana la 7 ani.
  • Imprumuturile sunt acordate rapid prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania.
  • BT Mic este coordonat de Cristina Sindile, director general, persoana cu experienta relevanta in microfinantare.
Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “BT Mic este o initiativa a echipei noastre, devenita start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania prin care ajutam afacerile mici sa creasca. BT, ca banca a oamenilor intreprinzatori, are acum cel mai mare ecosistem de sustinere a IMM-urilor din Romania”.

Cristina Sindile, Director General, BT Mic: “Dorim sa asiguram servicii foarte bune micilor antreprenori, iar in acest sens venim cu solutii de finantare rapide, flexibile si pesonalizate. Avem o echipa cu o intelegere foarte buna a micilor afaceri, formata din persoane entuziaste, cu spirit antreprenorial, asemenea clientilor nostri. Suntem increzatori ca vom facilita intr-un mod responsabil accesul la finantare pentru un numar mare de clienti.” 


Sursa:
Cuvinte cheie: banca transilvania, credite, depozite, BT-mic, IMM, finantare

Alte stiri asemanatoare