Selectati editia dorita

Catalin Chereches: ‚ÄĚStrandul Municipal si terenul de atletism sunt rusinea orasului‚ÄĚ

 

Catalin Chereches: ‚ÄĚStrandul Municipal si terenul de atletism sunt rusinea orasului‚ÄĚ
Galerie imagini (1 imagine)
Municipalitatea doreste sa preia de la Ministerul Tineretului si Sportului doua puncte importante ale orasului Baia Mare, respectiv terenul de atletism si Strandul Municipal. In acest sens, a fost emisa o hotarare de Consiliul Local prin care reprezentantii Primariei solicita sa primeasca in administrare atat strandul cat si terenul.

 

Primarul baimarean Catalin Chereches a mentionat faptul ca terenul de atletism, respectiv Strandul Municipal sunt doua pete negre ale orasului pe care-l administreaza."Voi face tot ce se poate pentru a le oferi baimarenilor conditii adecvate. In acest moment, Strandul Municipal si terenul de atletism sunt rusinea orasului", a punctat primarul baimarean Catalin Chereches.

 

Sursa: ZiarMM

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Rompan: reducerea TVA la paine de la 25% la 9%, benefica; evaziunea fiscala a scazut cu 20% intr-un an

  19-09-2014

  Rompan: reducerea TVA la paine de la 25% la 9%, benefica; evaziunea fiscala a scazut cu 20% intr-un an

  Reducerea TVA la paine, produse de morarit si panificatie, de la 24% la 9%, care a intrat in vigoare de la 1 septembrie anul trecut, a generat o scadere a evaziunii fiscale cu 20%, respectiv cu 200 milioane de lei, iar productia fiscalizata de faina si paine a crescut cu 19%, cu 280.000 de tone. In schimb, Ministerul Finantelor estimeaza ca evaziunea fiscala s-a redus cu 300 de milioane de lei.

   

 • AngajaŇ£ii multinaŇ£ionalelor din industria berii au salarii medii brute de peste 1.000 de euro

  19-09-2014

  AngajaŇ£ii multinaŇ£ionalelor din industria berii au salarii medii brute de peste 1.000 de euro

  ♦ Ursus, Heineken Ňüi Bergenbier, cele mai mari companii din industria berii, au avut anul trecut salarii brute medii de peste 1.000 de euro ♦ Cu un nivel mediu brut de 1.300 de euro, Bergenbier oferńÉ cele mai ridicate salarii din sectorul producŇ£iei de bere, iar la polul opus cel mai slab plńÉtiŇ£i sunt salariaŇ£ii URBB, companie care nu este controlatńÉ de niciunul dintre liderii mondiali ♦ Toate companiile Ňüi-au majorat bugetele de salarii în 2013.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: