Selectati editia dorita

ING vrea să ajungă la 750 de angajați în centrul de dezvoltare software din România

22 Mar 2018

Centrul de dezvoltare software al grupului ING a pornit de la 100 de angajați, la finalul anului 2015, iar acum se apropie de 500 de specialiști.

În linie cu strategia grupului ING de convergență către o singură platformă de digital banking, hub-ul de dezvoltare software a trecut de curând printr-un proces de schimbare a numelui comercial din ING Software Development Center în ING Tech România. Schimbarea face parte din procesul intern de redenumire a întregii divizii Ops&IT sub numele ING Tech.

Potrivit conducerii companiei, noul nume reflectă procesul de tranziție către o singură platformă pentru specialiștii IT din ING, un singur mod de lucru și o misiune comună: îmbunătățirea și uniformizarea experienței clienților ING la nivel global. Dezvoltarea ING Tech România se reflectă și în creșterea cifrei de afaceri cu 47 la sută, de la 19 milioane de euro, în 2016, la 28 de milioane, anul trecut.

Compania și-a propus să devină unul dintre principalii jucători pe piața locală în industria digital-bancară și un angajator de referință. Domeniile de interes, în acest an, sunt Data Management și Core Banking, arii strategice pentru grupul ING. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Sursa: http://angajatorulmeu.ro

Alte stiri asemanatoare