Selectati editia dorita

Intercapital Invest agreează cu Tradeville un parteneriat de transfer al clienților săi, în urma intenției de retragere de pe piață

26 Jun 2017

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din România, intenționează să se retragă de pe piața de capital și să încheie un parteneriat cu Tradeville, prin care clienţii săi să poată beneficia, în continuare, de cele mai bune servicii de tranzacţionare la bursă.

„Acționarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business și convoacă o Adunare Generală a Acționarilor în vederea retragerii de pe piață. De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pieţei de capital şi am câştigat încrederea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis să recomandăm clienţilor noștri un partener de încredere ce împartăşeste valorile companiei noastre. Avem toată încrederea că Tradeville va răspunde exigenţelor clienţilor noştri, având în vedere reputația, serviciile şi experienţa companiei”, a declarat Răzvan Pașol, Președinte Intercapital Invest.

„Suntem bucuroşi că vom intra într-un parteneriat cu un broker onest, cu o vechime mare în piaţa de capital, care a acordat întotdeauna atenţie calitaţii serviciilor oferite clienţilor săi. Acest parteneriat se pliază natural pe strategia noastră de dezvoltare şi creştere a cotei de piaţă. Vom continua să investim în dezvoltarea pieţei de capital locale, în dezvoltarea de noi produse şi instrumente financiare, atât pe piaţa locală, cât şi pe piețele internaţionale, precum și în tehnologia platformelor de tranzacționare. Astfel, îi asigurăm pe clienții Intercapital că se vor bucura în continuare de o calitate superioară a serviciilor primite și că vor obține în plus multe alte beneficii care să îi ajute în activitatea de tranzacționare”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General Tradeville.

 

Tradeville pune la dispoziție clienţilor săi servicii și tehnologii performante de tranzacționare (platforma avansată customizabilă, platforma light, aplicații de trading mobil pentru iOS și Android) atât pe Bursa de Valori București, cât și pe cele mai importante burse financiare ale lumii.

 

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de catre Tradeville prin care clienții companiei pot investi în propriile valori, pasiuni și idei despre viitor, de la biotehnologie, robotică și rețele sociale, la energii regenerabile și mașini electrice.

 

Tradeville pune mare accent pe promptitudine în relația cu clienții, integrând un Live Chat direct în platforma de tranzacționare prin care clienții pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clienții, telefonică și online, este completată de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pieței de capital și circuite de prezentare în cele mai importante orașe ale țării.

 

Tradeville este numarul 1 in Romania ca numar mediu de tranzacții zilnice pe Bursa de Valori București. Succesul companiei a fost confirmat şi de premii, precum „Cel mai bun broker retail în 2016”, acordat de către BVB, respectiv „Premiul special pentru educaţie financiară nebancară – Şcoala de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, în cadrul Galei Premiilor Edu Fin de la Iaşi, din martie 2017.

***

Despre Intercapital

Intercapital Invest este una dintre cele mai importante companii independente de brokeraj din Romania. Compania ofera servicii de intermediere a tranzacțiilor cu acțiuni si obligatțiuni; consultanță și analiză financiară; intermedierea ofertelor publice de cumparare și de vanzare de acțiuni și obligațiuni.

 

Intercapital Invest operează una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare online de pe piața de capital din Romania, ktrade.ro. Mai multe informațtii despre Intercapital Invest sunt disponibile pe site-ul www.intercapital.ro.

 

Despre Tradeville

Tradeville este lider de piaţă în online trading, fiind prima companie din România ce a dezvoltat o platformă de tranzacţionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, în ultimii zece ani, s-a menţinut în top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) și pe primele două poziții în rândul caselor de brokeraj după cifra de afaceri.

Succesul Tradeville a fost confirmat şi de premii, precum „Cel mai bun broker retail în 2016”, acordat de către BVB, respectiv „Premiul special pentru educaţie financiară nebancară – Şcoala de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, în cadrul Galei Premiilor Edu Fin de la Iaşi, din martie 2017.

Compania pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse – acţiuni, obligaţiuni, derivate CFD (contracte pentru diferență) pe acțiuni și indici internaționali, perechi valutare și mărfuri, fonduri de investiții listate (ETFs), precum ETF BET Tradeville, adecvat pentru o politică pasivă de investiții, sau ETF-uri internaționale care permit expuneri pe diverse industrii, zone geografice sau clase de active – ceea ce le permite acestora să investească în instrumentele și portofoliile de instrumente financiare care li se potrivesc cel mai bine, în funcție de profilul lor de risc. Începand cu 2017, Tradeville este partener cu IG Markets Ltd., Nr. 1 în lume pentru tranzacționarea de instrumente derivate tip CFD.

Lider în implementarea inovaţiilor tehnologice pe piața de capital, Tradeville oferă aplicaţii online simple pentru investitorii la început de drum, precum şi aplicaţii avansate şi customizabile web, desktop, pentru tabletă și telefon mobil, destinate traderilor activi. Compania este, de asemenea, recunoscută pentru promptitudinea serviciilor de asistență online furnizate prin chat-ul Live Help, cu răspunsuri în maximum 2 minute la orice întrebare în intervalul orar 09.00 – 18.00, și prin email, la adresa helpdesk@tradeville.eu, cu răspunsuri în maximum 15 minute, în funcție de complexitatea solicitării.

Din grupul Tradeville mai face parte Societatea de Administrare a Investițiilor Vanguard Asset Management, al cărei obiect principal de activitate este administrarea fondurilor de investiții ETF BET Tradeville si Global Investing Fund (GIF).

Sursa: tradeville
Cuvinte cheie: tradeville, Intercapital Invest, actiuni, piata, OMV Petrom (SNP), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN), bursa, broker, broker online

Alte stiri asemanatoare