Selectati editia dorita

Metropolitan Life a lansat Asigurarea pentru Copii

20 Jul 2017

Metropolitan Life anunță lansarea produsului „Asigurarea pentru Copii”, o asigurare de viață cu beneficii complexe de protecție, asistență de urgență, suport medical și teste practice, concepută alături de părinți pentru a oferi un viitor sigur copiilor lor.

Produsul include și asigurare de accident și sănătate pentru copii, precum și protecție financiară garantată în situația decesului părinților sau a tutorelui.

Părinții care doresc să le ofere copiilor un mediu sigur, se pot gândi în perspectivă cum să asigure banii necesari unui plan de protecție adecvat. În plus, flexibilitatea părinților, prezența conștientă a acestora și deschiderea către o mai bună cunoaștere a copilului sunt factori esențiali în construirea unui viitor mai sigur.

În acest context, Metropolitan Life a introdus printre beneficiile produsului și o componentă de cunoaștere a copilului prin intermediul testelor practice. Acestea vizează comportamentul, personalitatea, inteligența și deprinderile necesare în activitățile de zi cu zi pentru depistarea autismului, a hiperactivității, a comportamentului sau orientării vocaționale.

„Asigurarea pentru Copii” este o soluție financiară complexă, menită să acopere o arie largă de riscuri și situații ce pot afecta viața individului pe termen lung; totodată, produsul poate fi personalizat prin beneficii complementare, menite să le faciliteze părinților din România misiunea de a le oferi copiilor un viitor sigur.

Asigurarea de viata pentru Copii de la Metropolitan Life este unica pe piata asigurarilor din Romania, acoperind necesitati financiare complexe de protectie pentru copii! Ce o face unica?

\ Poate oferi protectie atat copilului, cat si parintilor 

\ Ofera beneficii unice pentru copii, atasate unei asigurari, precum: servicii de asistenta de urgenta si teste practice 

\ In perioada vacantei de vara unele beneficii se dubleaza ca valoare 

Pe scurt, Asigurarea pentru Copii este o asigurare de accident si sanatate care-ti ofera:

\ Asistenta de urgenta pentru copii

\ Posibilitatea cunoasterii copilului prin 2 teste practice

\ Protectie financiara in caz de invaliditate din accident

\ Beneficii de spitalizare si interventii chirurgicale din accident si imbolnavire

\ Protectie financiara in caz de boli grave

\ A doua opinie medicala – pentru confirmarea sau infirmarea unui diagnostic

\ Protectie in caz de fracture si arsuri din accident

\ Protectia copilului in cazul decesului Titularului/ Rudei (pot fi parinti, bunici, matusi, unchi)*

Sursa:

Alte stiri asemanatoare