Selectati editia dorita

Peste 6.200 de locuri de muncă vacante la nivel naţional în perioada 13 - 19 decembrie

 

Peste 6.200 de locuri de muncă vacante la nivel naţional în perioada 13 - 19 decembrie
Galerie imagini (1 imagine)

 Peste 6.200 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în perioada 13 - 19 decembrie, cele mai multe fiind în Capitală şi în judeţele Cluj, Iaşi, Călăraşi, Hunedoara, Ilfov şi Braşov, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Potrivit datelor centralizate ANOFM, la nivel naţional sunt înregistrate 6.260 de locuri de muncă.

 


Cele mai puţine posturi vacante sunt înregistrate în Bacău (patru), Mehedinţi (cinci), Caraş-Severin (11), Olt (15), Buzău (17), Suceava (23),Vrancea (34), Galaţi (40), Ialomiţa (44), Maramureş (47), Sălaj (49). La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt înregistrate 613 locuri de muncă , cele mai multe pentru meseriile de inginer, subinginer şi programator (36), asistent medical generalist (39), medic rezident (16), consilier vânzări asigurări (14) şi consilier financiar-bancar.

 

Sursa: mediafax.ro

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, iar pana la paritate nu sunt decat doi pasi

  26-01-2015

  Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, iar pana la paritate nu sunt decat doi pasi

  Euro a coborat saptamana trecuta la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani fata de dolar, dupa ce Banca Centrala Europeana (BCE) a anuntat inceperea unui program de 1.080 miliarde de euro pentru achizitii de obligatiuni si inainte de alegerile din Grecia.

 • ASF promite RCA mai ieftin pentru tineri. Dar poate face ceva?

  23-01-2015

  ASF promite RCA mai ieftin pentru tineri. Dar poate face ceva?

  Problema primelor uriase platite de soferii sub 30 de ani pentru asigurarea de raspundere civila a ajuns subiect national. Oficiali guvernamentali cer ASF sa reglementeze situatia, in timp ce Autoritatea promite o solutie pana la finele lunii februarie. Capital a consultat specialiști din piața pentru a anticipa masurile pe care arbitrul pietei le poate propune fara sa-si depaseasca atributiile legale.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: