Selectati editia dorita

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj

 

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj
Galerie imagini (1 imagine)
Consilierii judeteni au aprobat majorarea organigramei Aeroportului International Cluj cu 15 posturi, fata de cele 240 existente deja.

 


La Serviciul Securitate Aeroportuara se infiinteaza 2 posturi de Referent de specialitate (in servicii de trafic aerian), gardul II, studii superioare, necesare pentru asigurarea in mod adecvat a activitatilor de reglementare si de gestionare a sistemelor si echipamentelor specifice de securitate aeronautica; 3 posturi de Agent de securitate aeroportuara, trepta II, studii medii, necesare pentru implementarea masurilor de control - acces pe fluxurile de pasageri;

 

Compartimentul IT se reorganizeaza in Biroul IT si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (inginer de sistem in informatica, II), studii superioare, necesar pentru organizarea si coordonarea intregii activitatii de planificare si organizare a sistemului informatic si de telecomunicatii din aeroport; 1 post de Referent (operator calculator electronic si retele), treapta III, studii medii, necesar pentru asigurarea achizitionarii, instalarii, gestionarii si intretinerii retelei electronice din aeroport.

 

Compartimentul Control Financiar de Gestiune, Control Financiar Preventiv si Audit Intern se reorganizeaza in Biroul Control Intern si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Auditor intern, I), studii superioare necesar pentru o mai buna coordonare, pentru realizarea obiectivelor de control intern/managerial.

 

Compartimentul Relatii Publice se reorganizeaza in Biroul Relatii Publice si se propune infiintarea a: 1 post Sef Birou (specialist in relatii publice, II), studii superioare; 2 posturi de Referent de specialitate (specialist in relatii publice) treapta III, studii superioare, necesare pentru coordonarea tuturor activitatilor de creare, transmitere si mentinere a unei imagini unitare a aeroportului, in acord cu politica generala a acestuia.

 

Compartimentul Resurse Umane, Arhivare se reorganizeaza in Biroul Resurse Umane, Arhivare si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (specialist resurse umane, I) necesar pentru asigurarea si mentinerea unui sistem unitar de resurse umane calificate si competente pentru indeplinirea obiectivelor aeroportului.


Compartimentul Protocol se reorganizeaza in Biroul Protocol si se propune: infiintarea a 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare necesar pentru coordonarea activitatii de protocol si asigurarea serviciilor pentru pasagerii VIP si business; desfiintarea a 1 post vacant de referent, treapta II, studii medii.

 

La Serviciul Operatiuni Sol se propune infiintarea a : 2 posturi de Muncitor bagajist (incarcator descarcator) treapta II, respectiv treapta III, studii medii, necesare pentru deservirea simultana a mai multor aeronave pe aeroport ceea ce impune prezenta unui numar adecvat de muncitori;

 

Compartimentul Reglementari se reorganizeaza in Biroul Reglementari prin infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Referent de specialitate, I), studii superioare, necesar pentru asigurarea elaborarii si implementarii reglementarilor interne si internationale specifice activitatii de aviatie civila pe aeroport, in ceea ce priveste desfasurarea in siguranta si securitate a activitatii de aviatie civila pe aeroport;

 

La Atelierul Salvarea si Stingerea Incendiilor se propune infiintarea a: 2 posturi de Agent salvare aeroportuara si instalatii de stins incendiu, treapta II, studii medii, necesare pentru asigurarea servicului de interventii PSI si in situatii de urgenta. Indeplinirea obligatiilor ce revin conform reglementarilor interne si internationale in ceea ce priveste asigurarea asistentei PSI, coordonarea activitatilor specifice si punerea in aplicare a Planurilor de actiune PSI si pentru Situatii de Urgenta;

 

Biroul Informatii si Asistenta Operationala se reorganizeaza in Compartimentul Informatii si Asistenta Operationala prin desfiintarea urmatoarelor posturi vacante: 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare; 2 posturi de Referent (functionar informatii clienti), treapta III, studii medii.

 

La Biroul Achizitii Publice se propune infiintarea a: 1 post de Referent de specialitate (expert achizitii publice), treapta II, studii superioare, necesar pentru organizarea si desfasurarea procedurilor de achizitii specifice.

 

Toate aceste modificari au fost validate de consilierii judeteni, in sedinta de marti, 29 ianuarie.

 

Sursa: Stiri de Cluj

Cuvinte cheie: cluj, angajari, aeroport, posturi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Locuri de muncă pentru români, în Germania. Salarii de 2.200 euro

  Locuri de muncă pentru români, în Germania. Salarii de 2.200 euro

  20-08-2014

  Salarii pe pana la 2.200 euro pe luna pentru romani in Germania.

 • CE SALARII au angajaţii de la Carrefour, Kaufland, Cora şi Auchan

  CE SALARII au angajaţii de la Carrefour, Kaufland, Cora şi Auchan

  12-08-2014

  Angajaţii reţelelor de hipermar­ke­turi au salarii medii brute cuprinse între 1.900 şi 2.250 de lei, cei mai bine plătiţi fiind salariaţii Carrefour şi Cora.

   

 • Cum să te îmbraci la un INTERVIU pe timp de vară

  Cum să te îmbraci la un INTERVIU pe timp de vară

  11-08-2014

  Dupa toate eforturile pe care le-ai facut aplicand pentru joburi, redactandu-ti CV-ul si documentandu-te asupra companiilor, ai obtinut in sfarsit interviul pe care ti-l doreai. Insa pentru a obtine si slujba pe care ti-o doresti, va trebui sa arati si sa te simti increzatoare in tine. Iar acest lucru incepe cu o tinuta care te reprezinta, inspirand totodata bun gust si profesionalism. Intr-o situatie in care prima impresie poate fi cruciala este natural sa vrei sa gasesti cea mai buna tinuta, iar atunci cand temperaturile sunt toride provocarea e cu atat mai mare.

 • Veste BOMBĂ pentru toţi angajaţii. Se dau ZILE LIBERE ca PUNTE între sărbători şi week-end

  Veste BOMBĂ pentru toţi angajaţii. Se dau ZILE LIBERE ca PUNTE între sărbători şi week-end

  05-08-2014

  Senatorii vor să legifereze acordarea de zile libere ca PUNTE între zilele de sărbătoare şi cele de repaus. Astfel, dacă între o sărbătoare legală şi zilele de week-end se află doar o zi de lucru, aceasta va fi declarată automat ZI NELUCRĂTOARE, potrivit unei Propuneri legislative pentru completarea Legii nr. 53 din 2003 privind Codul Muncii.

 • INS: Rata șomajului a scăzut în iunie cu 0,2 puncte procentuale, la 7,1%

  INS: Rata șomajului a scăzut în iunie cu 0,2 puncte procentuale, la 7,1%

  01-08-2014

  Rata șomajului în formă ajustată sezonier a fost estimată la 7,1% în iunie 2014, în scădere cu 0,2 puncte procentuale față de luna anterioară și cu 0,3 puncte procentuale față de nivelul înregistrat în iunie 2013, potrivit datelor publicate joi de Institutul Național de Statistică /INS/

 • Cel mai des întâlnite joburi din România

  Cel mai des întâlnite joburi din România

  24-07-2014

  Unu din opt angajaţi din România este vânzător, lucrător comercial, şofer sau muncitor necalificat în industria confecţiilor, numărul total de salariaţi care au în prezent aceste slujbe fiind de aproape 650.000 de persoane, potrivit datelor extrase de Inspecţia Muncii, potrivit ZF.

 • ALARMANT. Românii, cei mai expuşi din UE să-şi piardă locurile de muncă

  ALARMANT. Românii, cei mai expuşi din UE să-şi piardă locurile de muncă

  23-07-2014

  Aproape 62% dintre locurile de muncă din România sunt în pericol să dispară din cauza automatizării activităţilor, rata fiind cea mai ridicată din Uniunea Europeană (UE), unde media se situează la 54%, conform unui studiu publicat de institutul Bruegel.

 • Ce salarii primesc studenții la primul job

  Ce salarii primesc studenții la primul job

  23-07-2014

  Studenții și proaspăt absolvenții primesc la primul job full-time un salariu net cuprins între 150 - 250 de euro, potrivit unui studiu realizat de Hipo.ro.

 • INCREDIBIL. La aceste joburi nu a aplicat niciun român într-o lună

  INCREDIBIL. La aceste joburi nu a aplicat niciun român într-o lună

  16-07-2014

  Intr-o Romanie in care exista aproape 445.000 de someri, sunt posturi fata de care romanii nu au niciun interes, scrie Wall-Street.ro.

 • Trei semne care arata ca pietei muncii nu-i e bine

  Trei semne care arata ca pietei muncii nu-i e bine

  14-07-2014

  E drept ca economia a iesit din criza, ca inregistram ritmuri de crestere confortabile, dar sa ne uitam o secunda si la costurile pe care economia le inregistreaza cu aceste performante. La ce se pierde atunci cand ceva se castiga, cu alte cuvinte. Asta pentru ca economia unei tari se poate compara plastic cu un balon. Il strangi intr-o parte, se umfla si risca sa explodeze in alta. Revenind la costuri, una din facturile tot mai incarcate este cea care vine dinspre piata muncii. Lucrurile nu arata deloc bine si nu trebuie sa fii mare economist ca sa constati asta.
   

 • ANOFM: Peste 15.500 de locuri de munca vacante, la nivel national

  ANOFM: Peste 15.500 de locuri de munca vacante, la nivel national

  09-07-2014

  Un numar de 15.581 de locuri de munca vacante au fost inregistrate, miercuri, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), cele mai multe fiind in judetul Cluj (2.234) si in municipiul Bucuresti (1.525).

   

 • Wall Street: Dow Jones depaseste pentru prima oara pragul de 17.000 de puncte, in urma unei imbunatatiri spectaculoase a pietei muncii

  Wall Street: Dow Jones depaseste pentru prima oara pragul de 17.000 de puncte, in urma unei imbunatatiri spectaculoase a pietei muncii

  04-07-2014

  Wall Street a deschis pe verde joi, indicele sau vedeta Dow Jones trecand pentru prima oara peste pragul de 17.000 de puncte, dupa anuntul unei imbunatatiri spectaculoase a pietei muncii in luna iunie, scrie AFP.

   

 

All news

 • Debenhams revine in Romania, la un an dupa ce a inchis magazinele

  15-07-2014

  Debenhams revine in Romania, la un an dupa ce a inchis magazinele

  Grupul britanic Debenhams revine pe piata romaneasca, iar primul magazin ar putea sa fie deschis in Bucuresti Mall din Vitan, la un an dupa ce omul de afaceri Octavian Radu a inchis ultimele doua magazine ale brandului si a renuntat la franciza, au declarat pentru MEDIAFAX surse din piata de retail.

   

 • Airbus, fosta EADS, intre acuzatii de coruptie si noi contracte de la chinezi

  14-07-2014

  Airbus, fosta EADS, intre acuzatii de coruptie si noi contracte de la chinezi

  Procurorii DNA cerceteaza patru contracte IT incheiate in ultimii 14 ani, suspectand fapte de coruptie. Unul dintre acestea este cel dintre MAI si concernul EADS Deutschland GmbH, cu sediul langa Munchen. Lider european de piata in industria aerospatiala si pe locul al doilea in industria de armament, Airbus Group (pana in 2013 EADS) isi continua marsul global, in pofida unor scandaluri de coruptie mai vechi sau mai noi. In 7 iulie, in prezenta cancelarului german Angela Merkel si a premierului chinez Li Keqiang, Airbus a semnat un contract de 300 de milioane de euro, pentru 100 de elicoptere care urmeaza sa fie livrate chinezilor.

   

 • Wall Street a inchis in crestere usoara sesiunea de vineri

  14-07-2014

  Wall Street a inchis in crestere usoara sesiunea de vineri

  Wall Street a incheiat sesiunea de vineri intr-o crestere usoara, investitorii fiind ezitanti dupa publicarea cifrelor bancii Wells Fargo si se afla in expectanta pentru a vedea ce se intampla saptamana viitoare: indicele Dow Jones a castigat 0,17%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 0,44%.

   

 • A patra banca din Bulgaria, CCB, a fost inchisa. Dosare de credite de 1,8 miliarde euro lipsesc si au fost, cel mai probabil distruse

  14-07-2014

  A patra banca din Bulgaria, CCB, a fost inchisa. Dosare de credite de 1,8 miliarde euro lipsesc si au fost, cel mai probabil distruse

  A patra banca bulgara, Corporate commercial bank (CCB), va fi inchisa iar activele sale vor fi transferate catre filiala sa Credit Agricole Bulgaria, care va fi nationalizata, a anuntat vineri guvernatorul Bancii centrale din Bulgaria (BNB) Ivan Iskrov, citat de AFP.

   

   

 • Trei semne care arata ca pietei muncii nu-i e bine

  14-07-2014

  Trei semne care arata ca pietei muncii nu-i e bine

  E drept ca economia a iesit din criza, ca inregistram ritmuri de crestere confortabile, dar sa ne uitam o secunda si la costurile pe care economia le inregistreaza cu aceste performante. La ce se pierde atunci cand ceva se castiga, cu alte cuvinte. Asta pentru ca economia unei tari se poate compara plastic cu un balon. Il strangi intr-o parte, se umfla si risca sa explodeze in alta. Revenind la costuri, una din facturile tot mai incarcate este cea care vine dinspre piata muncii. Lucrurile nu arata deloc bine si nu trebuie sa fii mare economist ca sa constati asta.
   

 • Impozitele pentru autoturismele mici cresc, cele pentru masinile cu capacitatea de peste 2.000 cm3 scad

  14-07-2014

  Impozitele pentru autoturismele mici cresc, cele pentru masinile cu capacitatea de peste 2.000 cm3 scad

  Impozitul pe masini va fi majorat semnificativ in cazul autoturismelor cu motorizari de pana la 2.000 cm3, insa va scadea la cele cu motoare mai mari, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal, elaborat de Guvern, care urmeaza sa intre in vigoare din 2015.
   

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: