Selectati editia dorita

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj

 

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj
Galerie imagini (1 imagine)
Consilierii judeteni au aprobat majorarea organigramei Aeroportului International Cluj cu 15 posturi, fata de cele 240 existente deja.

 


La Serviciul Securitate Aeroportuara se infiinteaza 2 posturi de Referent de specialitate (in servicii de trafic aerian), gardul II, studii superioare, necesare pentru asigurarea in mod adecvat a activitatilor de reglementare si de gestionare a sistemelor si echipamentelor specifice de securitate aeronautica; 3 posturi de Agent de securitate aeroportuara, trepta II, studii medii, necesare pentru implementarea masurilor de control - acces pe fluxurile de pasageri;

 

Compartimentul IT se reorganizeaza in Biroul IT si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (inginer de sistem in informatica, II), studii superioare, necesar pentru organizarea si coordonarea intregii activitatii de planificare si organizare a sistemului informatic si de telecomunicatii din aeroport; 1 post de Referent (operator calculator electronic si retele), treapta III, studii medii, necesar pentru asigurarea achizitionarii, instalarii, gestionarii si intretinerii retelei electronice din aeroport.

 

Compartimentul Control Financiar de Gestiune, Control Financiar Preventiv si Audit Intern se reorganizeaza in Biroul Control Intern si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Auditor intern, I), studii superioare necesar pentru o mai buna coordonare, pentru realizarea obiectivelor de control intern/managerial.

 

Compartimentul Relatii Publice se reorganizeaza in Biroul Relatii Publice si se propune infiintarea a: 1 post Sef Birou (specialist in relatii publice, II), studii superioare; 2 posturi de Referent de specialitate (specialist in relatii publice) treapta III, studii superioare, necesare pentru coordonarea tuturor activitatilor de creare, transmitere si mentinere a unei imagini unitare a aeroportului, in acord cu politica generala a acestuia.

 

Compartimentul Resurse Umane, Arhivare se reorganizeaza in Biroul Resurse Umane, Arhivare si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (specialist resurse umane, I) necesar pentru asigurarea si mentinerea unui sistem unitar de resurse umane calificate si competente pentru indeplinirea obiectivelor aeroportului.


Compartimentul Protocol se reorganizeaza in Biroul Protocol si se propune: infiintarea a 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare necesar pentru coordonarea activitatii de protocol si asigurarea serviciilor pentru pasagerii VIP si business; desfiintarea a 1 post vacant de referent, treapta II, studii medii.

 

La Serviciul Operatiuni Sol se propune infiintarea a : 2 posturi de Muncitor bagajist (incarcator descarcator) treapta II, respectiv treapta III, studii medii, necesare pentru deservirea simultana a mai multor aeronave pe aeroport ceea ce impune prezenta unui numar adecvat de muncitori;

 

Compartimentul Reglementari se reorganizeaza in Biroul Reglementari prin infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Referent de specialitate, I), studii superioare, necesar pentru asigurarea elaborarii si implementarii reglementarilor interne si internationale specifice activitatii de aviatie civila pe aeroport, in ceea ce priveste desfasurarea in siguranta si securitate a activitatii de aviatie civila pe aeroport;

 

La Atelierul Salvarea si Stingerea Incendiilor se propune infiintarea a: 2 posturi de Agent salvare aeroportuara si instalatii de stins incendiu, treapta II, studii medii, necesare pentru asigurarea servicului de interventii PSI si in situatii de urgenta. Indeplinirea obligatiilor ce revin conform reglementarilor interne si internationale in ceea ce priveste asigurarea asistentei PSI, coordonarea activitatilor specifice si punerea in aplicare a Planurilor de actiune PSI si pentru Situatii de Urgenta;

 

Biroul Informatii si Asistenta Operationala se reorganizeaza in Compartimentul Informatii si Asistenta Operationala prin desfiintarea urmatoarelor posturi vacante: 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare; 2 posturi de Referent (functionar informatii clienti), treapta III, studii medii.

 

La Biroul Achizitii Publice se propune infiintarea a: 1 post de Referent de specialitate (expert achizitii publice), treapta II, studii superioare, necesar pentru organizarea si desfasurarea procedurilor de achizitii specifice.

 

Toate aceste modificari au fost validate de consilierii judeteni, in sedinta de marti, 29 ianuarie.

 

Sursa: Stiri de Cluj

Cuvinte cheie: cluj, angajari, aeroport, posturi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Masura DRASTICA: Imigrantii din spatiul UE care nu gasesc de lucru in Germania sase luni ar putea fi expulzati

  Masura DRASTICA: Imigrantii din spatiul UE care nu gasesc de lucru in Germania sase luni ar putea fi expulzati

  07-04-2014

  Guvernul de coalitie condus de Angela Merkel a elaborat un proiect de lege care prevede expulzarea din Germania a strainilor provenind din state UE care nu gasesc loc de munca in cel mult sase luni, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 • Este CEA MAI CAUTATA MESERIE DIN ROMANIA. Nu ai cum sa ramai fara serviciu pentru ca te angajeaza in secunda doi

  Este CEA MAI CAUTATA MESERIE DIN ROMANIA. Nu ai cum sa ramai fara serviciu pentru ca te angajeaza in secunda doi

  04-04-2014

  Companiile IT din Romania pierd milioane de euro pe an pe seama contractelor pe care le refuza potentialilor clienti din cauza lipsei unui numar suficient de angajati capabili sa le onoreze. In plus, concurenta pentru noi recruti in IT e atat de mare incat salariile sunt de cel putin doua ori mai mari decat media pentru un debutant, iar angajatii isi permit, chiar si in actualul context economic, sa migreze de la o companie la alta pentru o oferta mai buna. Culmea e ca facultatile de profil tehnologic din Romania produc doar zece mii de absolventi pe an, desi necesarul ar fi dublu, in timp ce altele reusesc cu mare greu sa-i integreze pe studenti in piata muncii, asa ca devin someri.

 • Numarul locurilor de munca, in crestere

  Numarul locurilor de munca, in crestere

  27-03-2014

  Numarul mediu anual al locurilor de munca vacante a fost de 30.600 anul trecut, in crestere cu 5.800 de locuri fata de anul anterior, iar rata medie anuala a locurilor de munca vacante a fost 0,72%, in urcare cu 0,13 puncte procentuale, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica (INS).

 • Jumatate din locurile de munca pentru tineri, disponibile in IT. Ce se intampla cu celelalte domenii?

  Jumatate din locurile de munca pentru tineri, disponibile in IT. Ce se intampla cu celelalte domenii?

  27-03-2014

  Tinerii din Romania viseaza la o cariera in IT, vanzari, transport, marketing si resurse umane, in timp ce aproape jumatate din locurile de munca provin din domeniul IT, se arata in datele platformei de recrutare SmartDreamers.

 • Continental vrea sa angajeze 1.000 de oameni anul acesta in Romania

  Continental vrea sa angajeze 1.000 de oameni anul acesta in Romania

  27-03-2014

  Continental Automotive, unul dintre cei mai mari furnizori din industria auto, planifica, in 2014, o marire a numarului de angajati cu aproximativ 7.000 de persoane pe plan mondial, iar efectivele din Romania vor creste cu circa o mie de persoane, a anuntat compania. Grupul german va ajunge la peste 185.000 de angajati pe plan mondial, dintre care 14.000 in tara.

 • Pozitia cu mii de locuri de munca disponibile si salarii care urca la 6.000 €

  Pozitia cu mii de locuri de munca disponibile si salarii care urca la 6.000 €

  26-03-2014

  Romania este una dintre marile puteri in domeniul IT la nivel global, iar specialistii locali sunt la mare cautare, intr-o piata care creste de la an la an. O functie importanta in organigrama unui departament de IT este cea de IT manager, pozitie pentru care se cauta mii de candidati in companii din toate domeniile, iar salariile pot sa urce pana la 6.000 de euro net lunar.

 • Anul acesta vor fi create in jur de 5.000 de locuri de munca in IT&C

  Anul acesta vor fi create in jur de 5.000 de locuri de munca in IT&C

  19-03-2014

  In Romania lucreaza in jur de 95.000 de specialisti in domeniul IT si cel al telecomunicatiilor, iar anul acesta vor aparea circa 5.000 de locuri de munca noi in domeniu, potrivit unui studiu realizat de Brainspotting, cea mai mare companie de recrutare IT&C de pe piata locala.

 • Avangate angajeaza: 17 noi pozitii in IT, marketing, vanzari, suport clienti si financiar

  Avangate angajeaza: 17 noi pozitii in IT, marketing, vanzari, suport clienti si financiar

  13-03-2014

  Avangate, jucator pe piata de solutii eCommerce pentru producatorii de software, SaaS si servicii cloud, anunta disponibilitatea a 17 noi pozitii in echipa sa. Compania isi doreste sa finalizeze selectia candidatilor pana la sfarsitul acestei luni.

 • Eurostat: ​Femeile merg mai mult la facultate, dar barbatii se angajeaza mai usor, in Romania si UE

  Eurostat: ​Femeile merg mai mult la facultate, dar barbatii se angajeaza mai usor, in Romania si UE

  10-03-2014

  Femeile urmeaza studii tertiare intr-o proportie mai mare dacat barbatii, insa ele au o rata de angajare pe piata muncii mai redusa decat a lor, atat la nivelul Romaniei, cat si al intregii Uniuni Europene, releva datele prezentate vineri de Oficiul european de statistica Eurostat.

 • Cel mai bine platite locuri de munca in Romania

  Cel mai bine platite locuri de munca in Romania

  07-03-2014

  Cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, remuneratiile putand depasi 100.000 de euro pe an, se arata intr-un studiu realizat de compania de recrutare Grafton Recruitment.

 • A scazut numarul de locuri de munca vacante. Unde muncim?

  A scazut numarul de locuri de munca vacante. Unde muncim?

  03-03-2014

  Numarul locurilor de munca vacante a scazut in ultimele trei luni ale anului trecut cu 1.600, la 31.400, fata de trimestrul al treilea, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2012 este mai mare cu 8.200, a anuntat vineri Institutul National de Statistica (INS).

 • Cele mai bine platite slujbe pentru care nu trebuie sa mergi la birou

  Cele mai bine platite slujbe pentru care nu trebuie sa mergi la birou

  27-02-2014

  Peste 75% dintre cei aproape 10 milioane de americani care  lucreaza de acasa castiga mai bine de 65.000 de dolari pe an, conform celui mai recent raport Global Analytics, o companie de cercetare de piata, citat de Business Insider.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: