Selectati editia dorita

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj

 

Se fac angajari la Aeroportul International Cluj. Posturile au fost suplimentate de Consiliul Judetean Cluj
Galerie imagini (1 imagine)
Consilierii judeteni au aprobat majorarea organigramei Aeroportului International Cluj cu 15 posturi, fata de cele 240 existente deja.

 


La Serviciul Securitate Aeroportuara se infiinteaza 2 posturi de Referent de specialitate (in servicii de trafic aerian), gardul II, studii superioare, necesare pentru asigurarea in mod adecvat a activitatilor de reglementare si de gestionare a sistemelor si echipamentelor specifice de securitate aeronautica; 3 posturi de Agent de securitate aeroportuara, trepta II, studii medii, necesare pentru implementarea masurilor de control - acces pe fluxurile de pasageri;

 

Compartimentul IT se reorganizeaza in Biroul IT si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (inginer de sistem in informatica, II), studii superioare, necesar pentru organizarea si coordonarea intregii activitatii de planificare si organizare a sistemului informatic si de telecomunicatii din aeroport; 1 post de Referent (operator calculator electronic si retele), treapta III, studii medii, necesar pentru asigurarea achizitionarii, instalarii, gestionarii si intretinerii retelei electronice din aeroport.

 

Compartimentul Control Financiar de Gestiune, Control Financiar Preventiv si Audit Intern se reorganizeaza in Biroul Control Intern si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Auditor intern, I), studii superioare necesar pentru o mai buna coordonare, pentru realizarea obiectivelor de control intern/managerial.

 

Compartimentul Relatii Publice se reorganizeaza in Biroul Relatii Publice si se propune infiintarea a: 1 post Sef Birou (specialist in relatii publice, II), studii superioare; 2 posturi de Referent de specialitate (specialist in relatii publice) treapta III, studii superioare, necesare pentru coordonarea tuturor activitatilor de creare, transmitere si mentinere a unei imagini unitare a aeroportului, in acord cu politica generala a acestuia.

 

Compartimentul Resurse Umane, Arhivare se reorganizeaza in Biroul Resurse Umane, Arhivare si se propune infiintarea a: 1 post de Sef Birou (specialist resurse umane, I) necesar pentru asigurarea si mentinerea unui sistem unitar de resurse umane calificate si competente pentru indeplinirea obiectivelor aeroportului.


Compartimentul Protocol se reorganizeaza in Biroul Protocol si se propune: infiintarea a 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare necesar pentru coordonarea activitatii de protocol si asigurarea serviciilor pentru pasagerii VIP si business; desfiintarea a 1 post vacant de referent, treapta II, studii medii.

 

La Serviciul Operatiuni Sol se propune infiintarea a : 2 posturi de Muncitor bagajist (incarcator descarcator) treapta II, respectiv treapta III, studii medii, necesare pentru deservirea simultana a mai multor aeronave pe aeroport ceea ce impune prezenta unui numar adecvat de muncitori;

 

Compartimentul Reglementari se reorganizeaza in Biroul Reglementari prin infiintarea a: 1 post de Sef Birou (Referent de specialitate, I), studii superioare, necesar pentru asigurarea elaborarii si implementarii reglementarilor interne si internationale specifice activitatii de aviatie civila pe aeroport, in ceea ce priveste desfasurarea in siguranta si securitate a activitatii de aviatie civila pe aeroport;

 

La Atelierul Salvarea si Stingerea Incendiilor se propune infiintarea a: 2 posturi de Agent salvare aeroportuara si instalatii de stins incendiu, treapta II, studii medii, necesare pentru asigurarea servicului de interventii PSI si in situatii de urgenta. Indeplinirea obligatiilor ce revin conform reglementarilor interne si internationale in ceea ce priveste asigurarea asistentei PSI, coordonarea activitatilor specifice si punerea in aplicare a Planurilor de actiune PSI si pentru Situatii de Urgenta;

 

Biroul Informatii si Asistenta Operationala se reorganizeaza in Compartimentul Informatii si Asistenta Operationala prin desfiintarea urmatoarelor posturi vacante: 1 post de sef birou (referent de specialitate, II), studii superioare; 2 posturi de Referent (functionar informatii clienti), treapta III, studii medii.

 

La Biroul Achizitii Publice se propune infiintarea a: 1 post de Referent de specialitate (expert achizitii publice), treapta II, studii superioare, necesar pentru organizarea si desfasurarea procedurilor de achizitii specifice.

 

Toate aceste modificari au fost validate de consilierii judeteni, in sedinta de marti, 29 ianuarie.

 

Sursa: Stiri de Cluj

Cuvinte cheie: cluj, angajari, aeroport, posturi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Bancile vor raporta zilnic catre ANAF operatiunile care depasesc 5.000 euro

  27-03-2015

  Bancile vor raporta zilnic catre ANAF operatiunile care depasesc 5.000 euro

  Bancile vor fi obligate sa raporteze zilnic catre ANAF lista persoanelor fizice sau juridice care deschid sau inchid conturi, a celor care inchiriaza casete de valori, dar  si operatiunile in lei sau in valuta care depasesc echivalentul a 5.000 de euro, obligatia fiind introdusa prin proiectul noului Cod de procedura fiscala, aprobat miercuri.

 • Guvernul propune bugetarilor salarii brute intre 1.200 lei-22.000 lei

  27-03-2015

  Guvernul propune bugetarilor salarii brute intre 1.200 lei-22.000 lei

  Guvernul propune, in noua lege a salarizarii, un salariu minim brut de 1.200 lei si unul maxim brut de 22.000 lei, repartizate pe cinci clase de salarizare, sindicatele acuzand insa Executivul de incompetenta pentru faptul ca introduce eronat unele profesii in categoria meseriilor necalificate.

 

All news

 • Auchan a investit 60 milioane de euro intr-un mall la Brasov

  27-03-2015

  Auchan a investit 60 milioane de euro intr-un mall la Brasov

  Grupul francez Auchan, care de­tine pe piata locala o retea de peste 30 de hipermarketuri, a finalizat la Bra­sov o investitie de 60 mil. euro intr-un mall dezvoltat pe terenul fostei fabrici Tractorul. Mallul are 45.000 mp si cuprinde o galerie comerciala si un hipermarket de 13.000 mp, al 33-lea al francezilor.

 • Bancile vor raporta zilnic catre ANAF operatiunile care depasesc 5.000 euro

  27-03-2015

  Bancile vor raporta zilnic catre ANAF operatiunile care depasesc 5.000 euro

  Bancile vor fi obligate sa raporteze zilnic catre ANAF lista persoanelor fizice sau juridice care deschid sau inchid conturi, a celor care inchiriaza casete de valori, dar  si operatiunile in lei sau in valuta care depasesc echivalentul a 5.000 de euro, obligatia fiind introdusa prin proiectul noului Cod de procedura fiscala, aprobat miercuri.

 • CFR Marfa a intrat pe profit anul trecut dupa ce a adunat pierderi de 1,8 miliarde de lei in sase ani

  27-03-2015

  CFR Marfa a intrat pe profit anul trecut dupa ce a adunat pierderi de 1,8 miliarde de lei in sase ani

  Transportatorul national feroviar de marfa CFR Marfa a reusit sa treaca anul trecut pe profit pentru prima oara dupa 2007, inregistrand un plus de 0,8 milioane de lei, dupa ce a acumulat pierderi totale de 1,8 miliarde de lei in perioada 2008-2013, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finante si Ministerul Transporturilor.

 • Romania mai are rezerve de petrol de peste 200 de miliarde de dolari

  27-03-2015

  Romania mai are rezerve de petrol de peste 200 de miliarde de dolari

  Subsolul Romaniei mai ascunde petrol in valoare de peste 200 miliarde de dolari, chiar si dupa 150 de ani de productie, dar pentru a scoate resursele la suprafata este nevoie de intarirea concurentei prin aparitia mai multor producatori mici, sustine Radu Mircescu, directorul general si principalul actionar al Gasoil Group, un grup de firme de servicii la sonda.

 • Conducerea Carpatica vrea sa reia discutiile cu Nextebank pentru fuziune si sa acopere pierderile

  27-03-2015

  Conducerea Carpatica vrea sa reia discutiile cu Nextebank pentru fuziune si sa acopere pierderile

  Directoratul Bancii Comerciale Carpatica (BCC) vrea sa reia discutiile cu reprezentantii Nextebank pentru a stabili conditiile unei potentiale fuziuni, precum si sa acopere pierderile cumulate, prin reducerea capitalului cu 204,5 milioane lei, propunerile fiind discutate de actionari pe 28 aprilie.

 • Exporturile de grau ale Rusiei au scazut la jumatate din cauza unei taxe impuse de guvern

  27-03-2015

  Exporturile de grau ale Rusiei au scazut la jumatate din cauza unei taxe impuse de guvern

  Exporturile de grau ale Rusiei au scazut la jumatate in martie fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce guvernul de la Moscova a impus o taxa livrarilor in strainatate pentru a reduce preturile alimentelor pe piata rusa, iar de acest fapt beneficiaza tari precum Germania, Franta si Romania.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: