Selectati editia dorita

Primăria Cluj a investit 1,2 milioane lei în sensurile giratorii unde șoferii nu știu să circule, potrivit viceprimarului

14 Sep 2017

Primăria Cluj-Napoca a investit 1,2 milioane lei (280.000 de euro) în amenajarea, până în prezent, a două sensuri giratorii și a trei bretele noi prin care a fost lărgit carosabilul. Totul pentru fluidizarea traficului chit că viceprimarul Dan Tarcea spunea săptămâna trecută că șoferii nu știu să circule în sensurile giratorii, scrie Monitorul de Cluj.

Viceprimarul Dan Tarcea a prezentat investițiile pe care Primăria le-a făcut pentru fluidizarea circulației din Cluj. Potrivit lui Tarcea, până în prezent, s-au finalizat cinci obiective. Este vorba despre două sensuri giratorii în Mănăștur (Calea Mănăștur – Câmpului, strada Izlazului) și o serie de noi bretele prin care s-a lărgit carosabilul în cartierele Mărăști, Zorilor și Piața Cipariu.

Șoferii au reclamat în nenumărate rânduri faptul că sensurile giratorii nou înfiinţate de Primărie au creat haos, ambuteiaje şi nervi în loc să rezolve problema traficului, iar taximetriştii au reclamat faptul că administrația locală este “total depășită de problema traficului”. De cealaltă parte, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, susţine că şoferii nu ştiu să circule.

Cât a costat fiecare obiectiv în parte

- sensul giratoriu Calea Mănăștur - Câmpului, valoare 276.000 lei +TVA
- sensul giratoriu, strada Izlazului, valoare 325.000 lei + TVA
- bretea sens giratoriu Mărăști - strada Fabricii, 372.000 LEI + TVA
- bretea sens giratoriu Observatorului- str. Viilor, valoare 108.000 + TVA
- bretea Piața Cipariu, valoare 180.000 lei + TVA

Sursa: www.monitorulcj.ro
Cuvinte cheie: auto, tramvai, mercedes, autobuz, troleibuz, transport comun, ctp, sens giratoriu, circulatie, parkinguri, garaje, emil boc, tarcea, sens giratoriu, circulatie, primaria cluj napoca, circulatie, centura de sud

Alte stiri asemanatoare