Selectati editia dorita

Aton Transilvania chemata in faliment

 

Aton Transilvania chemata in faliment
Galerie imagini (1 imagine)
Aton Transilvania, companie germana cu activitate la Carani, la un pas de Timisoara, a fost renumita in anii 2006 – 2009, prin proiecte grandioase, cu prima statie de transformare a energiei electrice din Romania, cu peste 35.000 hectare de teren cultivat (proprietate, plus arenda), cu peste 2,000 de angajati, cu investitii de doua sute de milioane de euro, la care s-au adaugat proiecte europene.

 

Acum, Aton Transilvania este chemata in faliment de mai multe firme din zona, carora nu le-a achitat diferite lucrari si contracte. Departamentul de agricultura este condus de dl. Torsten Kalb. Kalb, in traducere inseamna „vitel”, dar asta nu e vina noastra.

 

Unul dintre cei mai mari investitori in agricultura din Banat este nimeni altul decat dr. medic veterinar Paul Stelica Malaestean.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Brokerii încasează comisioane mai mici după 4 ani de creşteri

  23-09-2014

  Brokerii încasează comisioane mai mici după 4 ani de creşteri

  Brokerii de asigurări au încasat în primele şase luni ale acestui an de la companiile de asigurări un comision mediu pentru intermedierea de poliţe în valoare de 18,5%, în scădere cu aproape un punct procentual faţă de acelaşi interval al anului trecut, arată calculele ZF pe baza datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

 • UniCredit ar putea obţine trei miliarde de euro din vânzarea diviziei de gestionare a activelor

  23-09-2014

  UniCredit ar putea obţine trei miliarde de euro din vânzarea diviziei de gestionare a activelor

  Cel mai mare grup bancar italian, UniCredit, analizează ideea privind posibila vânzare a unei participaţii în divizia de gestionare a activelor, Pioneer Global Asset Management SpA, unui grup alcătuit din Banco Santander şi două firme americane, Warburg Pincus LLC şi General Atlantic LLC, o tranzacţie estimată la 2-3 miliarde de euro, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: