Selectati editia dorita

Aton Transilvania chemata in faliment

 

Aton Transilvania chemata in faliment
Galerie imagini (1 imagine)
Aton Transilvania, companie germana cu activitate la Carani, la un pas de Timisoara, a fost renumita in anii 2006 – 2009, prin proiecte grandioase, cu prima statie de transformare a energiei electrice din Romania, cu peste 35.000 hectare de teren cultivat (proprietate, plus arenda), cu peste 2,000 de angajati, cu investitii de doua sute de milioane de euro, la care s-au adaugat proiecte europene.

 

Acum, Aton Transilvania este chemata in faliment de mai multe firme din zona, carora nu le-a achitat diferite lucrari si contracte. Departamentul de agricultura este condus de dl. Torsten Kalb. Kalb, in traducere inseamna „vitel”, dar asta nu e vina noastra.

 

Unul dintre cei mai mari investitori in agricultura din Banat este nimeni altul decat dr. medic veterinar Paul Stelica Malaestean.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Ciudateniile fiscale ale Romaniei: trenurile merg pe sosele, iar padurile polueaza

  16-04-2014

  Ciudateniile fiscale ale Romaniei: trenurile merg pe sosele, iar padurile polueaza

  Transportatorii feroviari achita o taxa din care sunt finantate exclusiv drumurile, proprietarii de paduri cotizeaza la Fondul de mediu („poluatorul plateste“), iar pentru produsele accizabile consumatorii sunt impozitati in cascada. Daca privim Romania din punct de vedere strict fiscal, putem observa o serie de ciudatenii, dintre care cele mai interesante tin de taxele pe care le platesc proprietarii de locomotive si de paduri.

 • Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate

  16-04-2014

  Licitatii de aproape 2 miliarde de euro pentru modernizarea cailor ferate, anulate

  CFR a anulat in urma cu cateva zile o serie de licitatii pentru modernizarea  din fonduri europene a caii ferate pe Coridorul IV Pan-european intre Arad si Simeria. In total, licitatiile anulate aveau o valoare de aproape 2 miliarde de euro.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: