Selectati editia dorita

Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive

 

 Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive
Galerie imagini (1 imagine)
Leman Industrie Timisoara sarbatoreste in aceste zile 5 ani de productie in Romania. In primavara anului 2005, francezii de la Leman Industrie puneau, la Timisoara bazele, unei companii cu activitate in industria de automotive.

 

Primele livrari au avut loc in toamna acelui an, iar de atunci compania a avut o dezvoltare continua, Leman ajungand una dintre companiile de top ale industriei de automotive din Romania.

 

Leman Industrie este o companie franceza specializata in producerea de sisteme complete mecatronic, ca de exemplu conectori industriali, carcase electro-mecanice si contacte pentru claxoane, componente pentru industria electrica, pentru echipamente sportive si componente pentru electrocasnice si industria cosmetica.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Business “made in Romania”. În ce afaceri îşi investesc românii banii

  22-08-2014

  Business “made in Romania”. În ce afaceri îşi investesc românii banii

  V-aţi întrebat vreodată cum de reuşesc unii să aibă succes în afaceri şi alţii nu? Cum de unii sunt capabili să vadă în viitor, să dezvolte oferte de produse şi servicii tocmai când e mai mare nevoie de ele? Dincolo de fler, de intuiţie, stă o analiză temeinică a mediului de afaceri. În ce business-uri îşi investesc românii banii în prezent şi care sunt domeniile cu potenţial pe viitor, aflaţi dintr-o analiză realizată de economiştii de la compania de business information şi credit management KeysFin.

 • Guvernul ia în calcul revenirea la PENSIILE SPECIALE

  20-08-2014

  Guvernul ia în calcul revenirea la PENSIILE SPECIALE

  Guvernul analizează posibilitatea revenirii la PENSIILE SPECIALE în locul indemnizaţiilor în cazul mai multor categorii de pensionari, potrivit unor surse guvernamentale.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: