Selectati editia dorita

Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive

 

 Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive
Galerie imagini (1 imagine)
Leman Industrie Timisoara sarbatoreste in aceste zile 5 ani de productie in Romania. In primavara anului 2005, francezii de la Leman Industrie puneau, la Timisoara bazele, unei companii cu activitate in industria de automotive.

 

Primele livrari au avut loc in toamna acelui an, iar de atunci compania a avut o dezvoltare continua, Leman ajungand una dintre companiile de top ale industriei de automotive din Romania.

 

Leman Industrie este o companie franceza specializata in producerea de sisteme complete mecatronic, ca de exemplu conectori industriali, carcase electro-mecanice si contacte pentru claxoane, componente pentru industria electrica, pentru echipamente sportive si componente pentru electrocasnice si industria cosmetica.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Romanii sunt cei mai indatorati europeni, alaturi de greci si de bulgari

  27-02-2015

  Romanii sunt cei mai indatorati europeni, alaturi de greci si de bulgari

   Circa 30% din gospodariile din Romania sunt supraindatorate, nivel comparabil cu cel din Grecia (tara europeana cu cele mai mari probleme cu datoriile) si din Bulgaria (cel mai sarac stat din Uniunea Europeana). Ponderea gospodariilor supraindatorate este de 32% si respectiv 31% in cele doua tari, potrivit unor date prezentate de vice­guvernatorul BNR Liviu Voinea.

 • Impozitarea efectiva aproape se dubleaza atat pentru microintreprinderi, cat si pentru PFA

  27-02-2015

  Impozitarea efectiva aproape se dubleaza atat pentru microintreprinderi, cat si pentru PFA

  Analizate impreuna, anumite propuneri din proiectul Codului Fiscal - impozitarea microintreprinderilor in functie de salariati, introducerea contributiilor la toate veniturile PFA si impozitarea mai mare a sediilor de firme inregistrate acasa - arata ca fiscalitatea pentru micile afaceri va fi mult mai impovaratoare. Impozitarea efectiva ajunge la 5% pentru microintreprinderi si la 43,5% la PFA.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: