Selectati editia dorita

Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive

 

 Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive
Galerie imagini (1 imagine)
Leman Industrie Timisoara sarbatoreste in aceste zile 5 ani de productie in Romania. In primavara anului 2005, francezii de la Leman Industrie puneau, la Timisoara bazele, unei companii cu activitate in industria de automotive.

 

Primele livrari au avut loc in toamna acelui an, iar de atunci compania a avut o dezvoltare continua, Leman ajungand una dintre companiile de top ale industriei de automotive din Romania.

 

Leman Industrie este o companie franceza specializata in producerea de sisteme complete mecatronic, ca de exemplu conectori industriali, carcase electro-mecanice si contacte pentru claxoane, componente pentru industria electrica, pentru echipamente sportive si componente pentru electrocasnice si industria cosmetica.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • 2014 va fi un an cu o pierdere majora in sistemul bancar

  30-10-2014

  2014 va fi un an cu o pierdere majora in sistemul bancar

  Sistemul bancar din Romania va incheia anul 2014 cu o pierdere majora, avand in vedere procesul de curatare a bilanturilor de creditele neperformante, care ar fi trebuit sa se incheie la finalul lunii septembrie, dar nu s-a finalizat inca, a declarat  presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Ghetea intr-un seminar pe teme economice.

 • Guvernul a adoptat legea „incubatoarelor de afaceri“

  30-10-2014

  Guvernul a adoptat legea „incubatoarelor de afaceri“

  Executivul a adoptat un proiect de lege privind stimularea infiintarii de incubatoare de afaceri, in scopul crearii de noi locuri de munca, diversificarii economiei si crearii unui mediu antreprenorial in cadrul comunitatilor locale.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: