Selectati editia dorita

Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive

 

 Leman Industrie Timisoara – 5 ani de excelenta in industria de automotive
Galerie imagini (1 imagine)
Leman Industrie Timisoara sarbatoreste in aceste zile 5 ani de productie in Romania. In primavara anului 2005, francezii de la Leman Industrie puneau, la Timisoara bazele, unei companii cu activitate in industria de automotive.

 

Primele livrari au avut loc in toamna acelui an, iar de atunci compania a avut o dezvoltare continua, Leman ajungand una dintre companiile de top ale industriei de automotive din Romania.

 

Leman Industrie este o companie franceza specializata in producerea de sisteme complete mecatronic, ca de exemplu conectori industriali, carcase electro-mecanice si contacte pentru claxoane, componente pentru industria electrica, pentru echipamente sportive si componente pentru electrocasnice si industria cosmetica.

 

Sursa: Ziua de Vest

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Prejudiciu de peste 500 de milioane de lei la bugetele primăriilor din ţară. Ce oraş e "campion"

  26-11-2015

  Prejudiciu de peste 500 de milioane de lei la bugetele primăriilor din ţară. Ce oraş e "campion"

  Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei la bugetul primăriilor în anul 2014, se arată într-un raport al instituţiei, cea mai mare sumă, de 137,9 milioane de lei, fiind înregistrată în Bucureşti, iar cea mai mică - de 1,2 milioane de lei - în judeţul Vaslui.

 • Restanțele românilor, tot mai mici

  26-11-2015

  Restanțele românilor, tot mai mici

  Valul executărilor silite și punctul maxim al exploziei de restanțieri la creditele ipotecare par să fi trecut. Restanțele la creditele în lei au scăzut și în octombrie, cu 3,7%, iar cele în valută cu 1,9%.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: