Selectati editia dorita

Cele mai bune hoteluri din Cluj: Ana Dome, Paradis, City Plaza

06 Feb 2014

Trei unitati turistice din judet au intrat in primele 25 din tara, clasamentul pe anul 2013 fiind intocmit de catre portalul de specialitate Trip Advisor.

 

Cele mai bune pozitii din topul Trip Advisor le ocupa municipiul Bucuresti, care detine majoritatea hotelurilor. Din primele 10 locuri, pe opt se afla unitati de turism din capitala Romaniei si cate unul din orasele Sighisoara si Brasov.

Din judetul Cluj cel mai bine sta Golden Tulip Ana Dome (4*), din cartierul Zorilor, pozitionat pe locul 23 in topul national. Dintre cei 98 de turisti care i-au dat note, 44 de persoane l-au calificat drept excelent, 48 - foarte bun, 4 - mediu si 2 - slab, acestea fiind venite indeosebi pentru afaceri. Cel mai slab punctaj l-a avut la capitolul pozitionare. „Am organizat o conferinta cu 100 de participanti in acest hotel, iar sala de conferinte era incapatoare, serviciile, excelente, iar personalul, amabil si binevoitor. Este un loc foarte bun unde sa-ti aduci partenerii de afaceri", noteaza Ioana, organizator de evenimente.


Pe locul 24 a ajuns hotelul Paradis (4*), situat in cartierul Marasti. Dintre cei 58 de persoane care l-au votat, 27 l-au cotat ca excelent, 23 - foarte bun, 7 - mediu si 1 - slab. Acestea il apreciaza mai ales pentru calitatea dormitului si serviciile sale si mai putin pentru locatie. Cei care i-au trecut pragul au venit in scopuri de business (26), au fost cupluri (10), familii (3) si single (3). „Desi locatia nu este foarte OK (ascuns intre blocuri, la 25 de minute de centrul orasului), hotelul a fost unul dintre cele mai bune in care am stat. Camerele sunt spatioase, confortabile si foarte, foarte curate. Personalul este foarte prietenos si se face luntre si punte sa iti satisfaca pretentiile. De asemenea, spa-ul non-stop este minunat, temperatura apei, perfecta, iar atmosfera, incredibila", considera Adriana, din Bucuresti.

Hotelul City Plaza (5*) a prins ultima pozitie in clasamentul pe Romania. 24 din cei 59 de votanti il coteaza ca excelent, 28 - foarte bun, 3 - mediu, 3 - slab si 1 - groaznic. Majoritatea vizitatorilor (43) au venit pentru business. „Am stat aici in scopuri de business. Camere dragute, dar fumatul prin intregul hotel reprezinta o problema. Mi-a ajuns fumul in camera din vecini. Barul este un spatiu unde se fumeaza, iar fumatul este permis seara si in restaurant. Personalul e foarte bun. O piscina frumoasa este la ultimul etaj", observa Larry, din Marea Britanie.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net
Cuvinte cheie: Ana Dome, Paradis, City Plaza

Alte stiri asemanatoare