Selectati editia dorita

Muzeul Goga de la Ciucea a fost inchis dupa ravagiile facute de furtuni

21 Sep 2017

Muzeul Memorial ,,Octavian Goga” Ciucea, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, informează publicul interesat asupra faptului că, până în data de 26 septembrie a.c. acesta va fi închis pentru vizitare.

Această măsură a fost luată ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme de la sfârșitul săpămânii trecute, ce au afectat și localitatea Ciucea, când foarte mulți arbori de dimensiuni mari au fost doborâți parțial sau total de vânt, în prezent constituind un real pericol pentru vizitatori.

Astfel, în intervalul de timp anterior menționat, întregul personal al instituției muzeale va fi implicat în lucrări de degajare a aleilor de acces, de înlăturare a materialului lemnos dislocat, pentru a elimina orice risc potențial atât pentru turiști, cât și pentru lucrările de conservare.

Publicul vizitator este așteptat, din nou, începând cu data de 26.09.2017 în localitatea Ciucea, să descopere acest loc încărcat de istorie, parte importantă a patrimoniului cultural național.

 

Sursa:
Cuvinte cheie: consiliul judetan, furtuni, ciucea, muzeu

Alte stiri asemanatoare