Selectati editia dorita

Noi curse low-cost de pe Aeroportul Cluj. Ce destinații noi se inaugurează în 2017

15 Dec 2016

Compania aeriană low-cost Wizz Air și-a anunțat, marți, planurile de extindere la Cluj-Napoca în anul 2017.


Astfel, cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a şase noi rute interesante către cinci ţări - Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta.

A şasea aeronavă reprezintă o investiţie suplimentară de 98 de milioane € realizată de WIZZ în România, mărind cu 36 de locuri de muncă directe echipa din Cluj-Napoca, formată din 163 de angajaţi.

De asemenea, compania a lansat noi destinații de la Cluj-Napoca către Suedia, Slovacia, Germania, Cipru şi Malta. Noile rute vor fi introduse începând cu sfârşitul lui martie 2017, iar bilete pe aceste rute se găsesc deja în vânzare pe wizzair.com începând de la doar 39 RON.

Mai mult, împreună cu noile rute lansate, compania aeriană mai anunță o creștere a frecvenței pe cele mai populare zbori din Cluj-Napoca spre Basel, Barcelona, Nuremberg, Milano Bergamo, Dortmund și Londra Luton.

Totodată, Wizz Air a anunțat că va sprijini cel mai important eveniment internaţional de alergare din Transilvania, Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, care are loc în data de 9 aprilie 2017.

"Anunţul de astăzi subliniează încă o dată angajamentul nostru faţă de România şi de Transilvania. Cea de-a şasea aeronavă ce va sosi în martie 2017 va determina şi mai multe oportunităţi de călătorie şi preţuri scăzute pentru clienții din Cluj-Napoca şi vizitatorii lor. Investiţia în baza din Cluj-Napoca cu alocarea unei noi aeronave, lansarea celor şase rute noi, dar şi mărirea frecvențelor pe rutele deja existente, vor ajuta şi mai mult industriile de turism şi hotelieră şi vor întări şi mai mult relaţiile de afaceri dintre ţări. De asemenea, suntem mândri că am devenit sponsorii principali ai celui mai mare eveniment de alergare din Transilvania şi suntem nerăbdători să întâmpinăm numeroși alergători locali, dar şi veniţi din străinătate la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca 2017, ce se va desfăşura anul viitor, în aprilie. WIZZ crede într-un stil de viaţă sănătos şi activ, şi, ca să sărbătorim această veste, anunţăm o reducere de 20% pentru toate rutele spre şi dinspre România, precum şi WIZZ Value Voucher cu reducere de 20 de euro pentru copiii participanţii la maraton. Rămânem dedicaţi pasagerilor din Cluj-Napoca şi vom continua să creăm noi oportunităţi pentru ei şi vizitatori.", a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

„Suntem foarte încântați de faptul că parteneriatul dintre aeroportul clujean și compania aeriană low-cost Wizz Air a atins un nou nivel. Alocarea celei de-a 6-a aeronave și noile destinații sunt dovada eforturilor depuse în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare și cu siguranță vor spori conectivitatea județului cu orașe mult așteptate de către clujeni", a declarat și preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe.

„Aeroportul Internațional Cluj cunoaște o creștere semnificativă de pasageri, iar alocarea celei de-a 6-a aeronave a companiei aeriene Wizz Air și lansarea noilor destinații vor contribui la extinderea și dezvoltarea rețelei de rute existente, ajungându-se astfel în anul 2017, la aproape 3 milioane de pasageri", a conchis directorul General al Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj, David Ciceo.

Sursa: stiri de cluj
Cuvinte cheie: cluj, curse, low cost

Alte stiri asemanatoare