Selectati editia dorita

O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Cluj-Napoca: Hurghada, Egipt

08 Aug 2018

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, și compania aeriană Blue Air anunță o nouă destinație disponibilă din 26 august, din Cluj-Napoca: stațiunea Hurghada din Egipt. Zborurile spre această stațiune de vacanță vor fi săptămânale, în regim de curse charter, și vor fi operate în perioada august-noiembrie 2018. Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egiptul de turiștii din Cluj, durata zborului fiind de doar trei ore și jumătate.

 

“Numărul românilor care vor să meargă într-o vacanță în Egipt a crescut de 4-5 ori în comparație cu anul trecut. Pentru a satisface toate solicitările, Christian Tour a decis să introducă noi zboruri către această destinație, atât din București, cât și din Cluj-Napoca și Timișoara. De altfel, primele trei aeronave care vor decola de pe Aeroportul <<Avram Iancu>> din Cluj-Napoca sunt pline 100%, ceea ce reflectă și interesul ridicat al clujenilor pentru această destinație. Mai mult, luăm în calcul extinderea perioadei de operare și pe timpul iernii”, a declarat Cristian Pandel, acționarul majoritar al agenției de turism Christian Tour.

 

Zborurile spre Hurghada vor fi operate de Christian Tour în parteneriat cu compania aeriană Blue Air, în fiecare zi de duminică, începând cu 26 august. “La 100 de ani de la Marea Unire, două companii 100% românești – Blue Air și Christian Tour - își dau mâna pentru a aduce un nou produs de calitate pentru turiștii din Ardeal. Avem certitudinea că acest nou program va fi unul de succes”, a precizat Crina Hara Vișan, Charter & ACMI Manager Blue Air.

 

Românii aleg Egiptul datorită mixtului de cultură, istorie, experiențe locale, gastronomie și datorită raportului calitate-preț bun. Un rol important îl joacă și vremea, care este însorită tot anul.

 

“Ne-am dorit să le oferim turiștilor români șansa de a-și face vacanțele în Egipt și în extra-sezon, în condițiile în care destinația beneficiază de o climă care permite acest lucru și în lunile de toamnă. Egipt este o destinație atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tinerii care caută distracția sau pentru seniorii interesați mai ales de circuite culturale și religioase”, a declarat Maged Erian, director comercial Christian Tour.

 

Cei mai mulți turiști străini care își fac vacanțele în Egipt vin din Germania; nemții sunt urmați de italieni, scandinavi, polonezi, cehi și ucraineni.

 

“Egipt este o destinație sigură, multi-culturală, care satisface toate dorințele și așteptările turiștilor. Ne bucură interesul ridicat al românilor pentru Egipt și credem că acest lucru va duce la lansarea de noi produse turistice, inclusiv către Sharm el Sheikh sau Cairo”, a precizat Sherif Nada, consulul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România.

 

Din Cluj, turiștii dornici să descopere această destinație de vacanță au la dispoziție pachete complete care încep de la 345 Euro de persoană (fără taxe), pentru 7 nopți de cazare, în regim all inclusive. Pachetul include și transferurile la sol.

 

Prin lansarea acestei noi destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Christian Tour își consolidează poziția pe piața locală, ca parte a unei ample acțiuni ce include și inaugurarea a două noi sedii ale agenției în orașul Cluj-Napoca: pe strada Regele Ferdinand și în incinta Vivo Mall.

 

Pe lângă zborul din Cluj-Napoca către Hurghada, Christian Tour operează alte patru curse pe săptămână către Egipt: trei chartere din București către Hurghada și Sharm el Sheikh și un zbor din Timișoara către Hurghada.

 

***

 

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România. Compania condusă de frații Cristian și Marius Pandel activează de 21 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din țară. Touroperatorul deține 40 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online). Christian Tour a încheiat anul 2017 cu vânzări de peste 67 de milioane de euro.

 

Sursa:
Cuvinte cheie: christian tour, vacanta, voucher, egipt, croaziera, rezervare, hotel, booking

Alte stiri asemanatoare