Selectati editia dorita

Patru noi destinatii de pe Aeroportul Cluj. Destinatii de vacanta sau pentru city-break

02 Mar 2017

Debutul primăverii coincide în acest an cu câteva premiere de maxim interes pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și pentru milioanele de pasageri care tranzitează anual acest obiectiv aeronautic aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Astfel, începând cu luna martie 2017, de pe Aeroportul clujean sunt introduse noi destinații internaționale, respectiv Bratislava începând din 10 martie, Alicante și Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de către compania aeriană WizzAir, iar începând din data de 26 martie 2017 compania aeriană Blue Air introduce destinația Luton.

Vezi si destinatia favorita a romanilor pentru vacante de tip city-break  

www.moneystreet.ro/national/turism/destinatia-favorita-a-romanilor-pentru-escapade-citybreak

 

Introducerea acestor noi destinații ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului Aeroportului Avram Iancu” de important nod aeroportuar, al doilea ca mărime al țării și primul din regiune. Totodată, creșterea semnificativă a numărului de curse operate și a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie esențial la accelerarea rolului Aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale și regionale”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. 

 

 

Sursa: consiliul judetean cluj
Cuvinte cheie: avion, aeroport, curse, program, rezervari

Alte stiri asemanatoare