Selectati editia dorita

Salina Turda, la Targul de Turism din Chisinau

14 Apr 2014

Pentru prima oara, Salina Turda participa in aceste zile la editia a XIX-a a expozitiei internationale specializata in turism, agrement si hoteluri "Tourism. Leisure. Hotels 2014" care se desfasoara la Chisinau.

 

   
Prezenta Salinei Turda la acest eveniment a fost remarcata foarte repede, deoarece standul a fost vizitat nu doar de potentialii turisti, ci si de agentii de turism renumite din Chisinau care doresc o colaborare stransa cu Salina. Reprezentantii agentiilor de turism si-au exprimat dorinta de a include Salina Turda in circuitele lor turistice.

Turdenii raman la Chisinau pana duminica cu scopul de-a promova obiectivul turistic de la Turda si de a stabili contacte cu agentii de turism din  Republica Moldova, Rusia si tarile din fostul URSS.

Deschiderea oficiala a avut loc in 10 aprilie, in prezenta unor oficiali moldoveni, bulgari si romani, printre care se numara Nicolae Platon, director general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii pentru Turism din Romania, Petar Valov, ambasador plenipotentiar si extraordinar al Republicii Bulgaria la Chisinau, Valentin Radomirski, sef adjunct al Misiunii, Ambasada Republicii Bulgaria la Chisinau si alte personalitati reprezentative din domeniul turismului.

Delegatia turdeana este formata din: Gianina Ciobanca,consilier marketing, Florin Vulturar, sef serviciu turism si Arpad Nemes-ghid turistic.

Sursa: monitorulcj.ro
Cuvinte cheie: salina turda, targ de turism chisinau, turism

Alte stiri asemanatoare