Selectati editia dorita

Topul celor mai frumoase statiuni balneare din Ungaria

16 Jan 2017

Ungaria este recunoscuta pe plan european pentru statiunile dedicate bailor termale si centrelor spa, strandurilor, piscinelor si aqua park-urilor. Nimic nu se compara cu beneficiile bailor termale, iar statiunile si localitatile in care acestea se gasesc ofera si ele nenumarate avantaje turistilor ajunsi acolo.

Eximtur a realizat topul celor mai frumoase destinatii cu bai termale din Ungaria – cine stie, poate iti dam idei despre viitoarea ta vacanta din cursul acestui an. printre aceste destinatii se numara si una, poate mai putin cunoscuta in Romania, dar extrem de spectaculoasa.

Cave Bath din Miskolctapolca a castigat premiul Bath of the Year in 2016. Situata intr-o pestera naturala, pestera este unica pe plan european, fiind singura ale carei ape ating in mod natural temperatura de aproximativ 30 de grade.

Dar Miskolctapolca reprezinta mai mult decat una dintre cele mai populare destinatii din Ungaria privind turismul dedicat sanatatii si relaxarii. Situata intr-un peisaj montan spectaculos, statiunea ofera si posibilitatea de a te distra la schi pe timpul iernii, dar si de a vizita nenumarate obiective turistice si de a participa la evenimente culturale inedite.

Pe lista se mai gaseste si capitala Budapesta, orasele Gyula si Szeged, dar si mai cunoscuta statiune Hajduszaboszlo

Sursa: blog.eximtur.ro
Cuvinte cheie: Turism, bai termale, spa, gyula, szeged, eximtur, vacanta, hajduszoboszlo, bbudapesta

Alte stiri asemanatoare